WordPress website laten maken?

Een WordPress website laten maken kan hier bij Passie webdesign. Wij gebruiken overwegend WordPress voor de bouw van onze websites omdat het een veelzijdig en stabiel CMS ( content beheer systeem ) is. Voor ons als webdesigners is het een veelzijdige oplossing en de vele mogelijkheden die het biedt maakt ons werk makkelijk en leuk. Voor de klant ( lees: gebruiker ) is het een groot voordeel dat het zo gebruikersvriendelijk is. Waar je ook bent, als je toegang hebt tot het internet kan je eenvoudig je website aanpassen. Even snel een foto of video plaatsen, iets op je blog schrijven of een nieuwe pagina aanmaken. En met duizenden “plugins” die beschikbaar zijn kan je je WordPress website helemaal aanpassen aan je wensen.

Wat is een WordPress CMS?

CMS staat voor content management systeem. Het WordPress CMS is open source, wat betekent dat er wereldwijd honderden programmeurs continu bezig zijn het systeem te perfectioneren. Met dit WordPress CMS kan iedereen zonder technische kennis op een eenvoudige manier aanpassingen doen aan de website. Doordat er geen html of php code aan te pas komt is dit een platform dat voor iedereen geschikt is. Een ander groot voordeel is dat je nu niet bij elke kleine wijziging aan je website een webdesigner hoeft in te huren. Daarmee bespaar je geld en heb je zelf de controle over je website. Het is dus voor jou als eindgebruiker zeker een aanrader om een WordPress website te laten maken.

wordpress website laten makenDat het CMS van WordPress populair is blijkt wel uit deze teller van WordPress zelf waarop het aantal keren dat de laatste versie gedownload is staat weergegeven. Doordat er continu aan het systeem wordt gewerkt om het te verbeteren worden er moet grote regelmaat updates en nieuwe versies uitgebracht. Die worden automatisch achter de schermen verwerkt, daar hoef je zelf dus niets voor te doen.

Ook veel grote en drukbezochte websites zoals Ford, Time magazine, BBC America en de website van de Rolling Stones zijn met WordPress gebouwd.

 

Hoeveel kost het om een WordPress website te laten maken?

Dat varieert per webdesigner. En omdat er gewoon heel veel webdesigners ( of mensen die zich zo noemen ;-) zijn, moeten ze zich onderscheiden. Maar al te vaak zie je dat een WordPress website voor een hele lage prijs wordt aangeboden ( bijvoorbeeld 300 euro ) , maar dan zit je wel aan een abonnement vast van bijvoorbeeld 30 euro per maand. Als je dat over 3 jaar berekend zijn de abonnementskosten alleen al 1080 euro.  Bij Passie webdesign kan je een mooie WordPress website laten maken voor 599 euro. Zonder abonnementskosten en met een vriendelijke helpdesk.

Bekijk het POWER website pakket

Ons unieke WordPress POWER website pakket kost tijdelijk maar € 599,-.

Het POWER website pakket is een unieke en zeer complete website gebouwd met WordPress. En bij Passie webdesign GEEN abonnementskosten of verrassingen achteraf. Je krijgt een top website voor een vaste prijs. Gegarandeerd.
Bekijk het POWER website pakket